HOROR

Djevojčice u SAD htjele zaklati učenike i piti im krv: "Poštujemo sotonu"

Upozorile su svog kolegu ili kolegicu iz razreda da "će se nešto loše dogoditi", što je on ili ona prenio učitelju, koji je pak upozorio direktora

Škola u Bartou

Index.hr

25.10.2018

Dvije učenice viših razreda osnovne škole u Sjedinjenim Američkim Državama došle su u svoju školu s mesarskim noževima i planirale zaklati "što je više učenika moguće", piti im krv i razbacati njihova tijela na ulazu u školu. Policija kaže da su se djevojčice same opisale kao "štovateljice sotone".

Ovo možda zvuči kao zaplet horor filma ili podvala, a ne stvaran događaj, piše Vice News, ali zaista se dogodilo, a policija okruga Bartou na Floridi ističe kako "ne misli da je ovo šala".

- Vjerujem da su ove dvije djevojčice ozbiljno sjele i planirale nanijeti ozbiljne povrede drugim učenicima u školi - rekao je jučer šef policije Bartoua Džo Hala (Joe Halla).

Dvije djevojčice,11-godišnjakinja i 12-godišnjakinja, navodno su upozorile svog kolegu ili kolegicu iz razreda da "će se nešto loše dogoditi", što je on ili ona prenio učitelju, koji je pak upozorio direktora, javlja Buzzfeed News. Kada se 11-godišnjakinja nije iza velikog odmora vratila na nastavu, uprava ju je počela tražiti. 

Našli su je, zajedno s 12-godišnjakinjom, kako se skrivaju u toaletu škole s "nekakvim kaležom", rekla je policija. Kada su ih odveli kod direktora, gdje su im naredili da isprazne džepove, pronašli su kod njih nekoliko noževa. Tada su djevojčice priznale ravnatelju da su planirale ubiti što više učenika mogu, na što je on pozvao policiju.

Policija je uhapsila djevojčice, a one su im u stanici priznale da su "štovateljice sotone" i da su "htjele piti krv i možda jesti meso" svojih žrtava. Navodno su ovaj nevjerojatni zločin planirale danima, razmjenjujući preko mobitela poruke o tome kako će "ostaviti dijelove tijela" na ulazu u školu, a potom se ubiti.

Policajaci su u domu 12-godišnjakinje pronašli i rukom nacrtanu kartu kampusa škole na kojoj je bila zapisana poruka: "Idi ubiti u toaletu."

Djevojčice su optužene za zavjeru za izvršenje ubistva, posjedovanje oružja u prostoru škole i ometanje nastave. Ako im se bude sudilo, mogle bi dobiti doživotni zatvor, rekao je šef policije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.