HOROR U NJEMAČKOJ

Sedmorica Sirijaca i Nijemac nadrogirali djevojku pa je silovali ispred kluba!

Ona je oko ponoći izašla sa tim nepoznatim muškarcem iz kluba, a on je onda gurnuo u žbunje i silovao. zatim je otišao u klub i pozvao svoje prijatelje koji su zatim svi silovali tinejdžerku

Kurir.rs

26.10.2018

Njemačka policija uhapsila je sedmoricu Sirijaca i jednog Nijemca, pod sumnjom da su silovali tinejdžerku (18) u Frajburgu. Osumnjičeni su inače poznati policiji od ranije zbog više izvršenih krivičnih djela.

Djevojka je u nedjelju 14. oktobra otišla na tehno žurku u jedan klub u Frajburgu zajedno sa drugaricom, kada joj je nepoznati muškarac donio piće u koje je, vjerovatno bila ubačena neka droga ili lijekovi.

Ona je oko ponoći izašla sa tim nepoznatim muškarcem iz kluba, a on je onda gurnuo u žbunje i silovao. zatim je otišao u klub i pozvao svoje prijatelje koji su zatim svi silovali tinejdžerku.

Tužioci su saopćili da su na djevojci pronašli DNK 19-godišnjeg muškarca iz Sirije, koji je u Njemačkoj od 2014. godine. Vlasti su saopćile da su ostali muškarci, koji su uhapšeni u posljednjih nekoliko dana, mlađi od 30 godina, te da su svi osumnjičeni od ranije poznati lokalnoj policiji.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.