UŽASNO Učiteljica je odmah to sve prijavila policiji

Derventa: Mamio djevojčice u automobil nudeći im čokoladice

Inspektori izašli na lice mjesta

Srpskainfo.com
07.11.2018 12:49

Foto: Ilustracija

Derventska policija istražuje prijavu da je nepoznati muškarac prilazio učenicama kod Osnovne škole u mjestu Mala Sočanica i djevojčice pozivao u svoje vozilo i nudio im čokoladice, potvrđeno je za Srpskainfo.  

Prema saznanjima, učenice su to sve prijavile učiteljici, koja je odmah obavijestila policiju o ovom slučaju.  

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je policiji prijavljeno da je 1. i 2. novembra uočen tamni automobil, kojim je upravljao nepoznati muškarac, a koji je nudio prijevoz djeci do kuće te im davao čokoladice.  

– Shodno ovoj prijavi, policija će intenzivirati obilazak navedenog područja, a sve u cilju preventivnog djelovanja i eventualnog sprečavanja negativnih pojava – rekla je Kerkez.

Kako Srpskainfo saznaje, riječ je maloj školi, gdje su učenice prijavile policiji da se pored njih zaustavljalo tamno vozilo koje je vozio muškarac srednjih godina, crne duže kose.  

– One su učiteljici ispričale da im je taj muškarac nudio čokoladice i da ih odveze kući, a kada su one odbile, on se vraćao iz pravca iz kojeg je došao. Učiteljica je odmah to sve prijavila policiji – pojasnio je izvor. 

Inspektori su izašli na lice mjesta, obavili više informativnih razgovora i pokušavaju potvrditi ove navode prijave.  

– U vrijeme kada je prijavljen slučaj bio je praznik i bilo je dosta ljudi iz inozemstva koji su bili u ovom mjestu. Detaljno će biti istraženo da nije neko od njih mamio djevojčice u auto – dodao je izvor blizak istrazi.

NA VRH