AVAZ SAZNAJE Sve se dogodilo na samo nekoliko metara od poslovnice

Napadnut blagajnik "Pošta Srpske", razbojnici oteli oko 53.000 maraka

Jedan od napadača koji je na glavi imao kacigu sa zatamnjenim vizirom je blagajnika koji je pokušao da ga spriječi u namjeri da mu otme novac udario laktom u grudni koš i oborio na zemlju

M.Z.
13.11.2018 10:27

Napadači bili maskirani

Foto: D. Stojnić

Dvojica nepoznatih maskiranih napadača jučer su oko 17 sati u centru Prijedora napala blagajnika ''Pošta Srpske'' i otela mu pazar, saznaje "Avaz". 

Sve se dogodilo na samo nekoliko metara od poslovnice ''Pošta''. Jedan od napadača koji je na glavi imao kacigu sa zatamnjenim vizirom je blagajnika koji je pokušao da ga spriječi u namjeri da mu otme novac udario laktom u grudni koš i oborio na zemlju.

Nakon što ga je svladao, oteo mu je novac iz ruku i pobjegao sa saučesnikom, koji ga je čekao na skuteru plave boje bez registarskih oznaka. Blagajnik je prilikom napada zadobio lakše tjelesne povrede, a pomoć mu je ukazana u prijedorskom Domu zdravlja.

U PU Prijedor potvrdili su da se dogodio slučaj razbojništva i da je istraga u toku. Kako saznajemo, od blagajnika ''Pošta'' razbojnici su upotrebom sile oteli oko 53.000 maraka.

Tagovi

Prijedor Pošta
NA VRH