CRNA HRONIKA Poginuo na licu mjesta

Tragedija u centru Banje Luke: Muškarac izvršio samoubistvo skokom s balkona

Od januara ove godine dogodila se 33 samoubistva

Srpskainfo.com

Mjesto gdje je mladić nastradao

Foto: Srpskainfo.com


Tridesetšestogodišnji muškarac ubio se skokom sa zgrade u centru Banje Luke u kojoj je živio, saznaje "Srpskainfo".

Nakon što je tragedija prijavljena policiji, obavljen je uviđaj. Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela te je slučaj zaključen kao samoubistvo.  

Prijatelji i poznanici nastradalog u šoku su pričali da ne znaju šta ga je moglo natjerati da na ovakav način okonča svoj život.  

– Bio je dobar i pošten. Nikada ne bih pomislio da će jednog dana dići ruku na sebe. Ovo je velika tragedija, posebno za porodicu – izjavio je poznanik, koji je želio ostati anoniman.  

Portparol Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović izjavila je da je mladić skočio s balkona stambene zgrade u kojoj je živio.

– Policijski službenici PU Banja Luka su 17. novembra oko 12.50 zaprimili prijavu da je 36-ogodišnjak skočio s balkona stambene zgrade. Izvršen je uviđaj i na osnovu poduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela – izjavila je portparol Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović.  

U banjalučkoj policiji navode da je mladić nakon pada prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje je istog dana preminuo.  

– O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka – zaključili su iz policije.  

Od januara ove godine na području koje pokriva Policijska uprava Banja Luka dogodila su se 33 samoubistva. Prema podacima iz policije, u istom periodu prošle godine dogodilo se šest samoubistava više.

NA VRH

Podijeli članak na