ŠOKANTNO

Lovci na pedofile razotkrili manijaka iz Velike Kladuše: Slikaj se gola, ne smeta mi što imaš 13 godina

Kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, maloljetnica mu je poručila da je uplašena i da je neko može vidjeti, ali manijak E. V. nije posustajao

Maloljetnica napisala da je uplašena, ali manijak nije posustajao

Piše: Dž. BULBUL

27.11.2018

Pedofil E. V. iz Velike Kladuše upao je u zamku koju mu je na Facebooku pripremio tim srbijanske neprofitne organizacije “Stop pedofiliji SP”. Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoje srbijanski lovci na pedofile, razmjenjivala je eksplicitne poruke s E. V.

Davao komplimente

Manijak je u početku djevojčici slao svoje fotografije i upućivao joj komplimente pišući joj kako je lijepa. Kako je razgovor odmicao, Velikokladušanin je od djevojčice tražio da se slika gola i odgovarajući na njeno pitanje, napisao je da mu uopće ne smeta što ima samo 13 godina i tek treba da krene u osmi razred.

Manijak E. V. iz Velike Kladuše

Kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, maloljetnica mu je poručila da je uplašena i da je neko može vidjeti, ali manijak nije posustajao.

Zvao na mobitel

Naprotiv, bio je sve uporniji, obećavajući 13-godišnjakinji da te fotografije niko neće vidjeti. Čak joj je i upućivao pozive, ali djevojčica se nije javljala govoreći mu da ne može razgovarati, jer nije sama.

Morbidne poruke koje su razmjenjivali E. V. i djevojčica

Međutim, on nije odustajao od svojih bolesniH zahtjeva, poručivši joj da ne moraju razgovarati, već samo, kako je naveo, želi da je vidi. Sve ove morbidne poruke objavljene su na Facebook stranici “Stop pedofiliji SP”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.