CRNA HRONIKA U subotu, 22. decembra

U Zvorniku uhapšene dvije osobe zbog napada na policiju

MUP RS poziva građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja

Srna
24.12.2018 10:03

Policija osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja

Foto: Arhiv

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su osobe inicijala B. R. iz Zvornika i D. L. iz Milića zbog sumnje da su počinile krivično djelo napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su, obavljajući redovne poslove i zadatke, u subotu, 22. decembra, zaustavili i kontrolirali automobil Passat, kojim je upravljao B. R. iz Zvornika.

Nakon što je odbio da se podvrgne kontroli prisustva alkohola u organizmu, B. R. je napao policijske službenike i jednom od njih je nanio povrede koje su konstatirane u Domu zdravlja Zvornik. 

Istu noć, osoba inicijala D. L. odbila je legitimiranje na području Milića i fizički napala pripadnike Policijske stanice Milići, nanijevši im povrede. 

Policija nastavlja sa poduzimanjem mjera i radnji s ciljem kompletiranja i dokumentiranja ovih predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja. 
NA VRH