SRBIJA

Stravične tvrdnje 13-godišnjakinje iz Paraćina: Zet me silovao u oronuloj vikendici

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv N. T

Nije mu prvi put. Arhiv

Kurir.rs

4.1.2019

Mladić N. T. (22) uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 15 sati silovao maloljetnu K. M. (13), koja je inače sestra njegove žene. Silovanje se, kako tvrde napastovana maloljetnica i njeni roditelji, desilo u napuštenoj vikendici na Karađorđevom brdu u Paraćinu.

Kako pišu regionalni mediji, djevojčica je pregledana u paraćinskom domu zdravlja, ali nisu uočene povrede koje bi ukazivale na silovanje. Policija je, međutim, podnijela krivičnu prijavu protiv N. T., a da li je počinio djelo za koje ga optužuju, bit će utvrđeno tokom istrage. On je za sada pušten da se brani sa slobode. 

Ispovijest žrtve 

Roditelji napastovane maloljetnice rekli su za "Kurir" da vjeruju svojoj kćerki, a potom su ispričali šta se tačno dogodilo. 

- Poslala sam dijete da ide do prodavnice da kupi hljeb i mlijeko. Vratila se uplakana. Rekla je da to više ne može da izdrži i sve mi je do detalja ispričala - rekla nam je djevojčicina majka. 

O detaljima je za "Kurir", uz pristanak roditelja, govorila lično napastovana maloljetnica. 

- Kada sam se vraćala iz prodavnice, dijelom puta gdje nema žive duše sreli smo se i on je počeo da me vuče za jaknu. Molila sam ga da me pusti, vikala na njega, ali on to kao da nije čuo. Rekao mi je: "Pustit ću te kad obavim ono što sam htio!" - objašnjava K. M. 

Tada ju je, kako kaže, uvukao u oronulu vikendicu. 

- Unutra ima jedan krevet. Vukao me je do njega. Pokušavala sam da se otrgnem, ali nisam mogla. Bacio me na krevet i silovao - ispričala je ona za "Kurir".

Ona je kazala da ovo nije bio prvi put da ju je zet napastovao. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.