AFERA

Jezivi detalji silovanja siromašne djevojčice iz Petrovca na Mlavi

Poznanici vjeruju da joj je sigurnost ugrožena

Telegraf.rs

15.2.2019

Samo dan pošto je otkrio seks-aferu u kojoj su umješani lokalni moćnici iz općine Petrovac na Mlavi, a koju su lokalna policija i tužilaštvo pokušali da zataškaju, isplivali su još jeziviji detalji zlostavljanja siromašne djevojčice iz sela Dobrnje.

Općinski funkcioneri i policajci, lokalni biznismeni čiji su sinovi orgijali sa djevojčicom kao i oni, dobro znaju da postoje na desetine video-snimaka silovanja i da je samo trenutak kada će ih neko objaviti.

Poslije otvaranja afere moćnici strahuju da će biti raskrinkani, a njeni poznanici vjeruju da joj je sigurnost ugrožena. Postoji realna mogućnost da je zaplaše da ništa ne prizna. Podsjetimo, o ovom slučaju obavješteni su Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije.

- Žrtva o kojoj je riječ, potiče iz siromašne porodice. Majka, koja je Rumunka, otišla je od kuće i napustila ju je kad je ona imala svega 7, 8 godina. Djevojčica je ostavljena na čuvanje ocu, a ima i brata. Brigu o njoj sa 15 godina preuzeo je Centar za socijalni rad koji nije ništa uradio da se djevojci pomogne. Prepustili su je ulici. Svijesna da živi u bijedi, na žalost je, vrlo rano krenula da se bavi najstarijim zanatom - pričaju poznanici ove djevojke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.