CRNA HRONIKA Na magistralnom putu Orašje - Odžak

Poznat identitet mladića poginulih u nesreći kod Domaljevca

Nakon dolaska Službe hitne pomoći, sve četiri osobe prevezene u Kantonalnu bolnicu Orašje

Radioorasje.com
22.02.2019 13:09

S mjesta nesreće

Foto: Radioorasje.com

Na magistralnoj cesti M-14.2 Orašje – Odžak, na dionici između Tolise i Domaljevca, jutros nešto prije 10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su, prema prvim informacijama, dvojica muškaraca smrtno stradala.

Automobil Polo, u kojem su se nalazila četvorica muškaraca, kretao se iz pravca Orašja i iz, za sada neutvrđenih razloga, prešao je na suprotnu stranu, sletio s ceste i prednjom stranom udario u drvo, usljed čega je došlo do prevrtanja.

Nakon dolaska Službe hitne pomoći, sve četiri osobe su prevezene u Kantonalnu bolnicu Orašje. U toku je uviđaj na licu mjesta, nakon kojeg će biti poznato više detalja o ovom tragičnom događaju, a saobraćaj je obustavljen.

- Tokom uviđaja zaprimili smo informaciju iz bolnice da su dvije osobe, i to 19-godišnji T. F. iz Boka i 27-godišnji P. F. iz Orašja, nažalost, smrtno stradali, a da su i druga dva sudionika teško povrijeđena. Radi se o 47-godišnjem J. N. iz Donje Mahale i 23-godišnjem J. M. iz Matića - potvrdio je portparol MUP-a Posavskog kantona Josip Dominković.

  

Komentari

NA VRH