VOGOŠĆA Vatrogasci noćas gasili požar na vozilu

Rat se nastavlja: Naidi Karić zapaljen Renault Megane

Policija obavlja uviđaj i utvrđuje se uzrok požara

B. C.

Naidi Leis Karić, fatalnoj hostesi sa sajmova automobila koja je završila u pritvoru zbog paljenja Golfa 7 na Dobrinji, noćas je u Vogošći zapaljen Renault Megane kabriolet. Ovu informaciju potvrdili su nam Naidini prijatelji. 

Iz Profesionalne vatrogasne jedinice Kantona Sarajevo potvrdili su da su sinoć u 00.38 sati dobili dojavu da gori automobil u vogošćanskoj ulici Uglješići.

- Na teren je izašlo jedno vozilo s tri vatrogasca. Požar je lokaliziran u 00.55 sati, a potpuno je ugašen u 1.09 sati - kazao nam je dežurni u PVJ KS.

Na lice mjesta izašla je i patrola Policijske uprave Vogošća.

- U 00.40 sati obaviještena je Sedma policijska uprava da je u ulici Uglješići izbio požar na vozilu Renault Megane, koji koristi N. K. iz Sarajeva. U toku je rad na utvrđivanju uzroka požara - saopćeno nam je iz Odjela za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Naidine prijateljice su nam potvrdile da je nakon uviđaja Renault odvezen u automehaničarsku radnju na popravak.

Općinski sud u Sarajevu jučer je odredio jednomjesečni pritvor Naidi Leis Karić, njenom momku Murisu Hodžiću, Hasi Mujiću i Amelu Jašareviću, osumnjičenima za oštećenje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti.

Svi oni se sumnjiče za paljenje Golfa 7, vlasništvo Mine Hadžijusufović, ljepotice s Instagrama poznatije kao Mina Mateljan. Paljevina se desila 8. marta ove godine na Dobrinji, kojom prilikom su u požaru uništena još tri vozila.

Više o temi Naida Leis Karić

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na