SRBIJA

Jovana Tigrica: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Tvrdio da je sve bilo sasvim slučajno

Marko Radović i Goran Abdulov. Facebook

Republika.rs

19.4.2019

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je jučer na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Abdulov je, međutim, tvrdio da je sve bilo sasvim slučajno! Najprije su se, navodno, posvađali jer mu je Marko dugovao 700 eura, pa je ovaj počeo da ga bije! Kako je Goran rekao, u strahu je dohvatio nož s frižidera i stavio ga ispred sebe, a Radović se sam nabo na njega!

Abdulov, koji je u procesu promjene pola, jučer je tokom dvosatnog iznošenja odbrane detaljno opisao svoju vezu s Radovićem, koja je trajala dvije godine i osam mjeseci. Radović je, inače, rodom iz Nevesinja u BiH, a živio je u Zemunu zbog studija.

Poslije nekoliko dana dopisivanja, kako je rekao, prvi odnos imali su 19. oktobra 2015. i zatim započeli "slobodnu vezu", koja je podrazumijevala da imaju i druge partnere.

- Rekao mi je u startu da ima djevojku Anđelu, ali da to nije ništa ozbiljno. Dolazio je kod mene svaki drugi-treći dan radi odnosa. Volio je i da mu kuham. Međutim, od 15. decembra 2015. tražio je da stupimo u ozbiljnu vezu, na šta sam pristao jer sam ga zavolio. On je, inače, tek u aprilu 2016. saznao da sam muško, i to mu nije smetalo - kaže Abdulov.

Na pitanje zamjenika tužioca kako je moguće da Radović pola godine nije znao za njegov pol, Abdulov je odgovorio.

- U početku sam ja bio taj koji je određivao pravila kakve ćemo odnose imati! Kasnije je on preuzeo tu inicijativu, ali je počeo da bude nasilan. Iznenada se propio i postao agresivan. Insistirao je na sadomazohističkim odnosima, vezivao me i silovao dok ne prokrvarim - priča Abdulov. 

Spavao je za pare s djevojkama, muškarcima i parovima. I pored toga, pozajmljivao sam mu svake sedmice novac, koji sam zarađivao od prostitucije. Marko mi je prijetio da će mi ubiti majku i brata, pa sam morao da se bavim prostitucijom. Nekoliko mjeseci sam tako pružao 'usluge' šestorici muškaraca, koji su mi plaćali za to od 60 do 100 eura, priča on.

Međutim, sredinom 2017. Radović je odjednom počeo izbjegavati Abdulova. 

- Posebno je izbjegavao svaku priču oko toga da mi vrati dug od 700 eura, koje sam skupljao za operaciju promjene pola. Dva dana uoči ubistva, našli smo se kod Vatrogasnog doma u Zemunu da se razjasnimo oko duga, ali Marko mi je tada udario šamar. Rekao mi je da raskidamo - kazao je Goran.

On je dodao i da je u naredna dva dana, zbog stresa, popio cijelu kutiju bensedina, šaku lorazepama i dijazepama, u kombinaciji s pivom! Kada je kobne večeri otišao kod Marka, kako bi se raspravili oko para, zatekao ga je u nekakvom seksi donjem vešu.

- Pustio me je u stan, odmah sam osjetio miris menstrualne krvi. Vidio sam tu krv na Markovom krevetu, znao sam da je bio s nekom ženom... Pao mi je mrak na oči, a on je počeo da me vrijeđa i da me bije. Mahinalno sam uhvatio nož sa frižidera... Nasrnuo je na mene i sam se nekako nabo na nož. Ja sam krenuo da bježim iz stana i tek sam tad vidio da je imao krv po sebi, ali je bio na nogama. Otišao sam kući i pokušao da se ubijem. Oblijepio sam trakom ruke, noge i vrat, pa stavio kesu na glavu. U posljednji trenutak me spasila majka. Tek sutradan sam čuo da je Marko mrtav, a ja sam uhapšen - rekao je on. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.