CRNA HRONIKA Jezivi detalji saobraćajne nesreće

Ovo je mladoženja iz Beograda koji je poginuo nakon svadbe u Trebinju

Srpskainfo.com
12.05.2019 15:18

Marko Anđelić

Foto: Facebook

Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, došao je iz Beograda prije nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesretni mladić je razvozio prijatelje. Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom Alfa Romeo izletio s puta i udario u podzid.

Kako mediji saznaju u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka, hospitaliziran je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Djevojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intenzivnu njegu trebinjske bolnice i ona je, za sada, također stabilno. 

Treći povrijeđeni je, također, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila ljekarima.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći, kada je automobil izletio s puta i udario u potporni zid. Policija je obavila uviđaj, na lice mjesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Komentari

NA VRH