TRAGEDIJA Objavila smrtovnicu

Potresna poruka majke Zvjezdane koju je muž zatukao u Las Vegasu bejzbol-palicom do smrti

Od posljedica stravičnih povreda nesretna Zvjezdana preminula je nešto kasnije u bolnici

E. Š. / Avaz.ba
21.05.2019 21:10

Povodom tragične smrti svoje kćerke Zvjezdane Bencun obratila se njena majka Mirjana Kostić-Vlajić, objavivši fotografiju smrtovnice na svom Facebook profilu.

- Ovo je za tebe, za ženu koja se razočarala u život, koju su povrijedili ljudi koje je najviše voljela, za ženu koju su izdali, kojoj su slomili srce, za ženu koja misli da neće moći voljeti... Mnogo je vas ovdje, zar ne? Iza profila želite biti sretne, a niko ne primjećuje vašu tugu, nemojte plakati, nemojte biti tužne... Naučile ste lekciju. Rane bole, ali će zacijeliti, nekome prije, nekome kasnije... samo vjerujte, jer i vi ste stvorene da budete voljene i sretne... I vi ćete nekome biti princeza ... Borite se za sebe, čak i kad niko nije na vašoj strani... - napisala je majka uz fotografiju smrtovnice svoje kćerke Zvjezdane Bencun.

  • Smrtovnica nesretne Zvjezdane Bencun
    Smrtovnica nesretne Zvjezdane Bencun Foto: (Facebook)

Podsjetimo, Zvjezdanu Bencun je suprug Slobodan Miljuš (37) krvnički pretukao i to naočigled njihovog 12-godišnjeg sina. Od posljedica stravičnih povreda nesretna Zvjezdana preminula je nešto kasnije u bolnici. Svirepo ubistvo dogodilo se u kući u kojoj su zajedno živjeli u Las Vegasu, a kako se sumnja, motiv ubistva bilo je to što je Zvjezdana zatražila razvod od Slobodana.

Komentari

NA VRH