SRBIJA

Otkriven još veći horor koji se krije iza porodičnog masakra u Novom Sadu: Monstrum ubijao ovim redom

Nije mogao da se pomiri s tim da ga je napustila, da hoće da se razvede i da ga je poslije batina koje je dobila 11. maja prijavila policiji

Goran Janković

Alo.rs

26.5.2019

Goran Janković (37), koji je u ponedjeljak ubio suprugu Mirjanu, punicu Nadu i punca Branislava Pajića pred svojom djecom, i dalje je u bijegu, a policija danonoćno čuva porodicu žrtava, ali i njegove roditelje, prenosi Alo.rs. 

Goranovi i Mirjanini sinovi od tri i 10 godina, koji su prisustvovali jezivom zločinu, nalaze se kod supruge Mirjaninog brata.

- Zasad se dobro drže. Mlađi pita gdje je mama, a stariji samo šuti - kaže jedan rođak Pajića.

Prema dosadašnjim saznanjima, pretpostavlja se da je Goran prvo upao u sobu gdje je Branislav spavao i da je prvo njega ubio.


Branislav Pajić

- Branislav je bio krupan i, da je bio budan, sigurno bi ga uspio savladati. Kad je ubio punca, počeo se iživljavati nad svojom ženom, udarajući je po glavi. Jednostavno, monstrum nije mogao da se pomiri s tim da ga je napustila, da hoće da se razvede i da ga je poslije batina koje je dobila 11. maja prijavila policiji - prenose srbijanski mediji.

Sve je to gledao njihov desetogodišnji sin, koji je spavao s mamom u krevetu.

- Dijete je počelo plakati i moliti ga da prestane, ali on nije mario za njega, kao ni za drugog sina, koji je spavao s bakom. Kad je bio siguran da je Mirjana mrtva, krenuo je iz kuće, ali je naletio na punicu i ubio je. Monstrum je poslije zločina pobjegao i još niko ne zna gdje je. U njegovoj roditeljskoj kući, osim policije, jučer nije bilo nikoga - piše Alo.rs.

- Svi se plašimo zato što nije uhapšen. Ko zna gdje je luđak. Možda je ilegalno prešao granicu ili se skriva na nekom salašu ili u nekom stanu. Ipak, mislim da se negdje ubio, objesio ili skočio u Dunav. Da ima i malo savjesti, to bi uradio - pričaju preplašene komšije i rođaci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.