SRBIJA Ljubavnik joj pomagao

Majka monstrum koja je podvodila maloljetnu kćerku ispričala užasavajuće detalje svog "poslovanja"

Uhapšena u Požarevcu

Alo.rs
29.05.2019 16:39

Majka podvodila kćerku

Foto: Ilustracija

Vesna M. (43), majka monstrum iz Velikog Gradišta, podvodila je svoju kćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara (oko 8 KM). 

Njoj je pomagao bivši dečko Saša M., koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose s djevojčicom.

Požarevačka policija je u ponedjeljak uhapsila majku zbog sumnje da je podvodila dijete, a istraga je otkrila da joj je ljubavnik u tome pomagao, te je i on uhapšen.

Majka je djevojčicu duže vrijeme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor "da to svi rade", prenosi "Alo". Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta zaraditi i tako pomoći sebi i svojoj porodici.

Poslije hapšenja majke, brigu o djetetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

- Vesna je nalazila mušterije i uzimala novac. Cijena je bila od 500 do 600 dinara (8-10 KM). Vesna je brinula o smještaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dijete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima - kazao neimenovani sagovornik za "Alo", blizak istrazi.

Policija, prema nalogu Tužilaštva, istražuje šta se desilo.

- Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila se da je morala podvoditi kćerku, inače bi umrle od gladi. Ona ju je pripremala za taj posao. Uvijek je insistirala da mušterije nose prezervativ - kazao je izvor.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor do 30 dana.

Komentari

NA VRH