HRVATSKA

Kćerka vozača kamiona koji je ubio dvije djevojčice napisala pismo javnosti

Slobodna Dalmacija

A. Ču. / Avaz.ba

10.6.2019

U petak kod Novske u Hrvatskoj desila se stravična saobraćajna nesreća čiji su epilog dvije preminule djevojčice od 14 godina te jedna povrijeđena žena u teškom stanju, koju su reanimirali na licu mjesta. 

Nesreća se desila kada se kamion brzinom od 90 na sat zaletio na odmorište. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica je u potpunom šoku. Povodom toga Filipovićeva kćerka portalu 24sata.hr poslala je pismo u kojem se obratila javnosti.

- Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji. Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol.

Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira.

Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. 

Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da takvo nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke... - napisala je Ivana Filipović.

Foto: 24sata.hr

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.