KRVAVI OBRAČUN Policija u Prijepolju pokušava saznati detalje sukoba

Beogradski ljekari najavili još jednu operaciju: Elmir Rovčanin u tuči ostao bez uha

Napadač uhapšen

Dž. P. / Avaz.ba
09.07.2019 10:04

Napadnuti mladić

Foto: Društvene mreže

Policija u Prijepolju pokušava saznati detalje masovne tuče koja se u nedjelju rano ujutro dogodila ispred jednog noćnog kluba u ovom mjestu, u kojoj je Elmir Rovčanin (27) iz Brodareva ostao bez uha.

Poslije prve verzije da je Rovčaninu, dok je pretučen ležao na ulici, neko prišao i nožem odsjekao uho, pojavila se i druga, manje vjerovatna, da mu je uho otkinuto tokom tuče. 

On je jučer operiran u Kliničkom centru u Beogradu, a ljekari, u nadi da će mu spasiti uho, najavili su još jedan hirurški zahvat.

Krivica da je 27-godišnjem muškarcu poslije tuče, u kojoj je učestvovalo više osoba, nanio povredu uha, kako je saopćila Policijska uprava Prijepolje, pala je na S. K. (37) iz Priboja, koji je uhapšen i kojem je određeno zadržavanje do 48 sati.

Elvir Rovčanin, tako kažu u njegovom Brodarevu, nije poznat kao neko sklon sukobima. Ovaj mladić s deset godina je ostao bez oca, koji je vozilom sletio u rijeku Lim i poginuo, poslije čega je Elvira majka ostavila i preudala se u Sarajevo. Živio je s babom, a kasnije sa stricem.

Tagovi

Prijepolje Tuča

Komentari

NA VRH