KRVAVI OBRAČUN

Beogradski ljekari najavili još jednu operaciju: Elmir Rovčanin u tuči ostao bez uha

Napadač uhapšen

Napadnuti mladić. Društvene mreže

Dž. P. / Avaz.ba

9.7.2019

Policija u Prijepolju pokušava saznati detalje masovne tuče koja se u nedjelju rano ujutro dogodila ispred jednog noćnog kluba u ovom mjestu, u kojoj je Elmir Rovčanin (27) iz Brodareva ostao bez uha.

Poslije prve verzije da je Rovčaninu, dok je pretučen ležao na ulici, neko prišao i nožem odsjekao uho, pojavila se i druga, manje vjerovatna, da mu je uho otkinuto tokom tuče. 

On je jučer operiran u Kliničkom centru u Beogradu, a ljekari, u nadi da će mu spasiti uho, najavili su još jedan hirurški zahvat.

Krivica da je 27-godišnjem muškarcu poslije tuče, u kojoj je učestvovalo više osoba, nanio povredu uha, kako je saopćila Policijska uprava Prijepolje, pala je na S. K. (37) iz Priboja, koji je uhapšen i kojem je određeno zadržavanje do 48 sati.

Elvir Rovčanin, tako kažu u njegovom Brodarevu, nije poznat kao neko sklon sukobima. Ovaj mladić s deset godina je ostao bez oca, koji je vozilom sletio u rijeku Lim i poginuo, poslije čega je Elvira majka ostavila i preudala se u Sarajevo. Živio je s babom, a kasnije sa stricem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.