POTRAGA

Ni nakon 11 dana potrage, ni traga o nestalom Mići Kneževiću

Posljednji put viđen na području Livna u krugu carine

Mićo Knežević nestao prije 11 dana. Privatni album

Ale Kamber

16.7.2019

Potraga za nestalim 77-godišnjim Mićom Kneževićem iz Drvara, koji se koristeći vrijeme posjete pacijentima neprimjetno i samovoljno udaljio iz livanjske bolnice gdje je prije 11 dana bio na liječenju i dalje traje.  

- Uz policiju, neke građane, GSS i ostale službe, za nestalim starcem svakodnevno tragaju i članovi njegove porodice. Očajne kćerke su tu svakodnevno i teško je to preživljavati i nama, kao profesionalcima, a kamo li njima", kazala je za Avaz.ba službenica za informiranje MUP-e K.10.

Knežević je posljednji put viđen na području Livna u krugu carine, a njegov prolazak Splitskom ulicom i skretanje prema carini zabilježile su i nadzorne kamere 05. jula u popodnevnim satima, od kada traje i potraga, ali još uvijek je bez rezultata.

Svakodnevno se pretražuje šire područje grada, a porodica i policija mole sve ukoliko imaju informacije o nestalom Kneževiću, ili se žele uključiti u akciju traženja, da im se jave na broj 065 036 353 ili na broj policije 122.

Na dan nestanka Knežević je na sebi imao tamno sive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.