AMERIKA

Pronašli frižider pun odsječenih penisa: Obezglavljeno tijelo prodavali za 2.900 dolara

Sudski spisi otkrili šokantne detalje iz istrage koja je u tajnosti izvedena 2014. godine

Agenti otkrili zastrašujuće stvari. Arhiv

Avaz.ba

26.7.2019

U šokantnoj raciji koju su izveli agenti FBI-ja u američkoj saveznoj državi Arizoni otkriveno je mnoštvo dijelova ljudskih tijela koji su bili nagomilani jedno na drugo u frižiderima, prenosi Fox News.

Upad je izvršen u bivši centar za donacije organa, a agenti su zatekli prizor koji ledi krv u žilama. Naime, unutra su našli frižider pun odsječenih penisa, kao i tijelo na koje je bila zašivena glava od drugog čovjeka. 

Ova šokantna priča otkrivena je nakon što su isplivali sudski dokumenti koji dokazuju da su se u ovom centru dešavale zastrašujuće stvari.

U dokumentima se navodi da se prodaja dijelova ljudskog tijela odvijala tokom 2014. godine, a na slučaju rade 33 tužioca.

Vlasnik kompanije Stiven Gor (Stephen Gore) priznao je krivicu 2015. godine za obavljanje ilegalnog posla nakon što je otkriveno da je prodavao zaraženo tkivo i koristio dijelove tijela na način na koji donatori nisu dopustili, prenosi ugledni Fox.

Tokom 2013. godine kompanija je navodno prodavala tijela bez glave za 2.900 dolara, torzo s glavom za 2.400 dolara i nogu za 1.100 dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.