SAOPĆENJE Oglasili se i iz policije

MUP ZHK o tragediji u Širokom Brijegu: Bit će izvršena obdukcija tijela nastradalih

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja su upućeni policijski službenici PU Široki Brijeg, kao i djelatnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg

E. T. / Avaz.ba
26.07.2019 22:53

Crna noć u Hercegovini

Foto: Avaz

Tijela preminulih I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) prebačena su u mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru nad kojima će se u nedjelju 28. jula 2019. godine, izvršiti obdukcija.

Iz policije navode da je u petak, 26. jula, u 17 i 15 sati operativno dežurstvo Policijske uprave Široki zaprimilo prijavu da se u mjestu Dobrkovići, lokalitet Donji Cigići, u Širokom Brijegu u vodospremniku, tzv. čatrnja, nalaze tri osobe u besvjesnom stanju. 

- Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja su upućeni policijski službenici PU Široki Brijeg, kao i djelatnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli tri osobe u besvjesnom stanju i to A.Z. (1995.), I.C. (1975.) i I.C. (1981.) te su ih djelatnici Doma zdravlja Široki Brijeg kolima hitne pomoći odvezli radi pružanja pomoći, nakon čega smo od strane Doma zdravlja obavješteni da su I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) preminuli dok se I.C. (1975.) nalazi u SKB Mostar - naveli su iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.  

NA VRH