ŠOKANTNO

Novi suludi izazov u Americi: Djeca se snimaju dok se polijevaju ključalom vodom

Dječak od 11 godina zadobio opekotine trećeg stepena kad ga je prijatelj polio vrelom vodom, djevojčica umrla, jer je pila ključalu vodu

Ludi izazov. Fox News

Avaz.ba

31.7.2019

Novi suludi izazov pojavio se u Americi, a tinejdžeri se snimaju kako se polijevaju i piju ključalu vodu!

Anđela Gut iz Kentakija uhapšena je nakon što nije pozvala hitnu pomoć 11-godišnjem dječaku kojeg je njen sin polio vrelom vodom, prenosi "Fox News".

Teško povrijeđeni dječak Bili Oliver u izjavi policiji kaže da je spavao kod svog druga kad je zbog „izazova vrela voda“ teško povrijeđen.


Anđela Gut uhapšena. Fox News

Zadobio je teške opekotine drugog i trećeg stepena, a njegova majka Patriša Oliver podijelila je na svom Facebook profilu fotografije sprženog vrata i leđa svog sina i upozorila roditelje na viralni trend koji može biti poguban.

Prošle sedmice, 15-godišnji tinejdžer u saveznoj američkoj državi Indijani zadobio je opekotine drugog stepena po licu i tijelu nakon što su ga prijatelji polili vrelom vodom dok je spavao u pokušaju da dovrše „izazov vrele vode“. I 11-godišnja djevojčica u Njujorku zadobila je prošlog ljeta opekotine lica i grudi nakon što su je prijatelji zbog izazova polili kipućom vodom.

Djevojčica od 12 godina koja je prolila vodu na nju, optužena je za zločin. Na Floridi je ovaj izazov ubio osmogodišnju djevojčicu nakon što je kroz slamku pokušala piti ključalu vodu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.