SVIJET

Silovao je 20 puta i tjerao da jede hranu za pse: Dobio godinu dana zatvora

Poslije njihove prepiske Srpkinja je odlučila da se sastane sa svojim novim poznanikom

Nigerijac silovao Srpkinju. Ilustracija

Avaz.ba / Kurir.rs

1.8.2019

Nigerijac (31) koji je više od 20 puta silovao Srpkinju (53) u Dubaiju, tjerajući je pritom da jede hranu za pse, osuđen je na godinu dana zatvora i deportaciju.

Jezivi zločin dogodio se u januaru ove godine, nakon što se 53-godišnja Srpkinja upoznala sa Nigerijcem na društvenoj mreži Badu (Badoo, platforma za upoznavanje), piše Kurir.

Poslije njihove prepiske Srpkinja je odlučila da se sastane sa svojim novim poznanikom i zakazali su sastanak u jednom lokalu u Dubaiju. Prema njenom svjedočenju, sve je bilo normalno do trenutka kada je prisilio da zajedno odu u njegov stan.

- Uz prijetnju nožem prisilio me je da uđem u taksi i odem sa njim u stan. Uzeo mi je pasoš, oba mobilna telefona, obuću i odjeću, zaključao me je i onda silovao 20 puta - ispričala je nesrećna žena u svom svjedočenju.

Ona je dodala da joj Nigerijac nije dozvoljavao da jede hranu za ljude, već ju je natjerao da jede pseću hranu.

Nakon što je završio iživljavanje, pozvao je taksi i poslao Srpkinju kući.

Snimci nadzornih kamera na zgradi u kojoj se nalazi stan Nigerijca zabilježili su da se Srpkinja sa njim dovezla taksijem i da je ušla u zgradu.

Međutim, na snimku se ne vidi jasno da li je Nigerijac kod sebe tada imao nož, piše portal Gulf njuz. Ovaj slučaj objelodanjen je u martu ove godine, a četiri mjeseca kasnije, Nigerijac je na sudu u Dubaiju osuđen na godinu dana zatvora i deportaciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.