MASAKR U NOVOM ZAGREBU

Poznat identitet šestostrukog ubice u Zagrebu: Pomahnitali Igor Nađ ubio tri žene, dvojicu muškaraca i dijete

Počinilac je pronađen nedaleko od Gvozda, ali za sada nema detalja o okolnostima pod kojima je okončana potjera

Avaz.ba

2.8.2019

Na licu mjesta - Avaz
Na licu mjesta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Nakon masakra u Zagrebu, otkriven je identitet pomahnitalog ubice. Kako pišu hrvatski mediji, riječ je o Igoru Nađu, koji je počinio strašni zločin u Kajzerici.

U četvrtak navečer u ulici Radoslava Cimermana, ubio je tri žene, dvojicu muškaraca i jedno 10-godišnje dijete u jednom od najstrašnijih zločina u posljednjoj historiji Hrvatske.

Kako javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je, najvjerovatnije, bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je na poprištu zločina pronađena nepovrijeđena,  dijete je ubice, koji je počinio samoubistvo, doznaju hrvatski mediji.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je u petak oko 4 ujutro, nakon višesatne potrage, potvrdila da je lociran na području Brezovice, gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Počinilac je pronađen nedaleko od Gvozda, ali za sada nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima. 

Taksi vozilo Škoda Octavia, koje je vozio višestruki ubica, pronađeno je pored napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.