HRVATSKA

Posljednji trenuci Igora Nađa: Odbijao se predati, a onda je shvatio da nema izlaza pa je pucao sebi u glavu

Nepotvrđeni motiv masakra spominje se ljubomora, krvavi pohod preživjela je samo njihova dvomjesečna beba

Višestruki ubica Igor Nađ. Željko Puhovski

I. Š . /Avaz.ba

2.8.2019

Zagrebačka policija još nije objavila sve pojedinosti o masakru koji je šokirao region, kao ni redoslijed kojim je Igor Nađ u četvrtak navečer ubijao na Kajzerici.

Kako saznaje "Jutarnji list" nakon što je bio opkoljen policijskim specijalcima, Nađ je pokušao preskočiti ogradu Caritasova doma u Brezovici.

Nakon što je shvatio da je opkoljen pucao je sebi u glavui.

"Slobodna Dalmacija" u petak objavila kako je 36-godišnji Igor Nađ dan prije krvavog pira bliskom prijatelju dao naslutiti da će napraviti nešto loše.

Kako im je ispričao izvor koji je želio ostati anoniman, sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku, gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je oko 14.

- Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: 'Ovo je posljednji put da me vidiš' - rekao je izvor Slobodne Dalmacije, koja je kontaktirala i spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko im nije odgovarao na telefonske pozive.

Kao zasad nepotvrđeni motiv masakra spominje se ljubomora. Krvavi pohod preživjela je samo Igorova i Majina dvomjesečna beba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.