NAJAVA

Sutra u "Dnevnom avazu" ekskluzivno iskaz Ajle Sadiković: Dizala sam kredite da Denisa iščupam iz ralja kocke i droge!

Sadiković detaljno opisala svoj život sa Denisom, te objasnila šta je sve predhodilo događaju u kojem je upucala supruga na Ciglanama

Piše: B. C. / Avaz.ba

2.8.2019

Ajla Sadiković:  Upucala supruga - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

“Dnevni avaz” je došao u posjed izjave koju je Ajla Sadiković koja je upucala supruga Denisa 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane, dala neposredno nakon događaja prilikom saslušanja u Tužilaštvu Kantona Sarajevo. 

Sadiković, vojnik prve klase Oružanih snaga BiH, kojoj je određen jednomjesečni pritvor, u svojoj potresnoj ispovijesti tužiocima je ispričala da je s Denisom u braku bila dvije godine, a da su se prije toga još dvije godine zabavljali.

I tada, kazala je Ajla, Denis je kockao i koristio narkotička sredstva. Svoj život, njen suprug htio je da sredi kada su počeli zajedno živjeti, te je u saradnji s njegovom majkom koja radi za UN dobio posao u Africi zbog čega je dosta izbivao iz Sarajeva.

- Denis je u nekim periodima bio divan suprug , a u nekim je posuđivao novac i sve gubio kockajući. Ostala sam s njim kako bi mu pomogla da izađe iz tog pakla. Digla sam kredit da mu pomognem jer su ga ganjali kamatari - kazala je, između ostalog, Ajla Sadiković tužiocima. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.