SULUDO

Drug ga klao na balkonu, a on dao šokantan iskaz: Volim ga kao brata

Uhapšeni i povrijeđeni su saslušani u policiji

Horor pred turistima. Screenshot

Kurir.rs

2.8.2019

Šokantan snimak iz Španije obišao je svijet, a glavni akteri bili su Srbijanci. Jedna osoba, koja je klala svog prijatelja i sunarodnjaka na balkonu u španskom ljetovalištu Kosta del Solpred gomilom turista, uhapšena je.

Kako Kurir.rs nezvanično saznaje, uhapšeni i povrijeđeni su saslušani u policiji, gdje su navodno ispričali da su godinama dobri prijatelji.

- To je moj prijatelj! Volim ga kao brata i ne znam šta mu se desilo. Mnogo mi je pomogao u životu. Siguran sam da nije htio da me ubije. Vjerovatno mu je neko sipao nešto u piće zbog čega je poludio i počeo da me optužuje - navodno je rekao policajcima povrijeđeni muškarac.

On nije želio teretiti svog prijatelja, već ga je pravdao.

Lokalni mediji su objavili snimak na kome se vidi kako muškarac kuhinjskim nožem reže grkljan drugom muškarcu, koga je vezao za ogradu balkona, dok mu je preko očiju stavio peškir! 


Kako su prenijeli španski portali, sumnja se da je povod za krvoproliće bio to što je osumnjičeni muškarac posumnjao da ga supruga vara s prijateljem, odnosom s čovjekom koga je pokušao da prekolje.

- U apartmanu koji gleda na luku Dukesa duže vrijeme boravio je napadač sa suprugom i njihovim prijateljem. Izgleda da je on počeo da vjeruje da mu žena i drug rade iza leđa, odnosno da su se upustili u ljubavnu aferu. Zbog toga je navodno izgubio razum i najprije počeo da divlja po sobi - pišu mediji i dodaju da je žena nekako uspjela da pobjegne iz sobe, ali da cimer nije bio te sreće.

Njega je praktično uzeo kao taoca.

- Izveo ga je na terasu i pred zaprepaštenim turistima počeo da mu siječe grlo. Krv se slivala niz čovjekove gole grudi, a napadač je sve vrijeme mlatio nožem, vikao i gestikulirao. Govor tijela mu je bio takav kao da nešto objašnjava. Pokazivao je rukom na prijatelja i mlatarao... Vidjelo se da je van sebe. S druge strane, žrtva je mirno stajala, vezanih ruku i očiju i spuštene glave. Horor - ispričao je očevidac.

Dok je policija odvodila pomahnitalog Srbijanca, koji je bio go do pojasa, on se sve vrijeme smijao i namigivao turistima.

- Izgledao je kao luđak! Pravi manijak. Vidi se da čovjek nije pri sebi. Prava je sreća da nije ubio tog nesretnika. Mislili smo da će mu presuditi tu pred nama i da ćemo gledati ubistvo uživo - ispričali su šokirani turisti.

Prvi rezultati istrage pokazuju da su policajci uspjeli da uđu u sobu užasa zahvaljujući supruzi osumnjičenog.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.