NAJAVA

Jeziva ispovijest Miljana Žarkovića: Kako sam bacio majku s balkona

Žarković: Potresla ga vijest o ubistvu. Avaz

Avaz.ba

8.8.2019

Ekipa Crne hronike "Dnevnog avaza" donosi dvije ekskluzivne priče. 

U sutrašnjem broju čitajte jezivu ispovijest Miljana Žarkovića (39) koji je prošle godine svoju majku Desu bacio s balkona šestog sprata zgrade.

On je do u detalje opisao okolnosti koje su dovele do jezivog ubistva. Žarković je naveo da je kobnog 21. decembra čitav dan proveo vozeći se po Milićima s prijateljima pijući pivo i pušeći marihuanu. Prema njegovom kazivanju, kući se pijan vratio oko 23 sata, kada se odigrava drama.

Pročitajte za čije ubistvo u Beču je saznao Žarković što ga je potreslo i nagnalo, da baca stvari kroz prozor, te šta se dešavalo na balkonu prije ubistva majke.

- U jednom trenutku čega se sjećam je to da majka pada s terase odnosno preko ograde i leti ka zemlji- ispričao je Žarković.

Otkrivamo također detalje brutalnog napada na E. M. u Hrasnici kojem su braća nanijela teške povrede. Potom su mu iz džepa uzeli ključeve od njegovog VW Eos kabrioleta, te mu ukrali ovo skupocjeno vozilo.

Pročitajte šta je bio razlog za napad, te na koji način su braća bila dostupna policiji nakon čega su pušteni na slobodu.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.