ŠOKANTNO

Prijateljica Ajle Sadiković za "Avaz": Denis je iscenirao pucnjavu kako bi imao pokriće da likvidira Ajlinog bivšeg momka

Sigurna je da je pitanje dana kad će je neko ubiti, taj čovjek je psihopata, združio se sa opasnim ljudima

Ajla i Denis Sadiković u vrijeme ljubavi. Facebook

Piše: E. T. / Avaz.ba

1.9.2019

Ajla Sadiković, koja je nedavno izašla iz pritvora, živi u strahu, kazala je njena prijateljica u dopisu našoj redakciji.

Ona tvrdi da joj je Denis Sadiković, bivši muž, prvo slao meilove taj isti dan kada je izašla iz pritvora da mu se javi da razgovaraju, jer je promijenila broj mobitela i ne želi stupiti u kontakt s njim. 

- Proganja je, ostavlja cjeduljice na autu, vozi se po njenoj ulici, a sad je otišao i korak dalje. Iako on živi sa djevojkom koja je navodno i trudna, njoj ne dozvoljava da nastavi sa svojim životom. Prijeti zajedno sa svojim drugovima kriminalcima momku koji je bio s njom u periodu prije incidenta s njim, a potom se povukao zbog psihološkog pritiska i prijetnji. Čak vjeruje da je pucnjava na njega bila iscenirana da bi se optužio taj momak i da bi se kasnije mogao likvidirati sa pokrićem, iako isti nije iz kriminalnog miljea - kazala je Ajlina prijateljica. 

Dodala je da Denis Vrši pritisak na Ajlu da kaže s kim je u vezi. 

- Dobila je izravne prijetnje smrću za sebe i svakog momka koji bi se usudio da se upusti u bilo kakvu relaciju s njom. Ajla ne izlazi iz policijskih postaja, ne smije da ode kući, ne smije da ide na posao. Prijete joj da će završiti u garaži, polomljenih svih kostiju osim lica. Sigurna je da je pitanje dana kad će je neko ubiti. Taj čovjek je psihopata, združio se sa opasnim ljudima i bojim se da niko ne može reagovati dok ne bude kasno. Ona se pomirila sa smrću - rekla je prijateljica koja je zabrinuta za njenu sigurnost.

Kako nam je kazala, prijetnje su prijavljene MUP-u KS.

Podsjetimo, jučer u 4:40 sati pucano je na Denisa Sadikovića, muža Ajle Sadiković, koja ga je prošlog mjeseca ranila u pucnjavi na Ciglanama.

Na njega je jučer pucano na Alipašinom Polju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.