NOVI SAD

Pogledajte kako su trojica napala i izbola zeta Nataše Bekvalac

Mihajlović je s drugarom bio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio s napadačem koji je sjedio za susjednim stolom

E. Ma. / Avaz.ba

15.9.2019

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden jučer oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Sportista i zet pjevačice Nataše Bekvalac, kako se vidi na snimku, prvo je brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inače muž Natašine sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srbijanskih MMA boraca priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom bio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio s napadačem koji je sjedio za susjednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli. Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice udario ga je pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Poslije toga napadači su pobjegli - navodi izvor iz istrage.  

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

On je jučer izašao iz bolnice i liječenje će nastaviti kod kuće. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.