AVAZ SAZNAJE

Požar u Vogošći: Zapaljen automobil Ajle Sadiković koja je iz "tetejca" ranila supruga

Ajla nedavno izašla na slobodu

Piše: A. Kapo / E. Trako

19.9.2019

Zapaljeno vozilo - Avaz
Ajla ranila supruga 24. juna na Ciglanama - Avaz
Dnevni avaz
Na Denisa pucano 31. avgusta - Avaz
Ajla i Denis iz sretnih dana - Avaz

U ulici Orahov brijeg u Vogošći kod Sarajeva zapaljen je Renault Megane, koji je koristila Ajla Sadiković, pripadnica Oružanih snaga BiH, koja je nedavno puštena na slobodu, nakon što je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane iz „tetejca“ ranila supruga Denisa Sadikovića, saznaje „Avaz“.

Ajla Sadiković je potvrdila za „Avaz“ ovu informaciju, ali nije željela iznositi detalje. Kako se može vidjeti na fotografiji koju je "Avazu" ustupio čitalac, vozilo je skoro u potpunosti izgorjelo.

Ona je ranije ispričala da ju je maltretirao suprug. Kritičnog dana Denis je, prema njenim riječima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima.

Isprepadana Ajla pomislila je da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj “tetejac” iz tašne i ispalila hitac. Ajla je svog supruga i dok su bili u vanbračnoj vezi prijavljivala zbog nasilja.

Nedugo poslije oglasio se i Denis koji je tvrdio da nije siledžija i da ga je varala Ajla. Posljednjeg dana avgusta u naselju Alipašino Polje nepoznata osoba je pucala na Denisa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.