JAPAN

U napadu ljubomore nožem iskasapila momka pa sjela i zapalila cigaretu

Fobenik Luna, koji je čudom preživio, kazao je da mu je čin djevojke poboljšao život

Smijala se prilikom privođenja. Facebook

Avaz.ba

22.9.2019

Juka Takaoka (21), djevojka iz Japana, nanijela je nožem svom momku brojne povrede po tijelu, nakon čega je mirno sjela pored njega i, s tragovima krvi na sebi, zapalila cigaretu kao da se ništa nije dogodilo.

Prema izvještajima iz policije, ona je zločin počinila u napadu ljubomore nakon što je prethodno u telefonu svog partnera pronašla slike druge devojke.

Takaoka iz Tokija u Japanu doslovno je iskasapila svog momka Fobenika Luna. Par koji je zajedno radio u ulici Crvenih fenjera u tokijskoj ulici Kabakidžo, živio je zajedno, a kako se navodi, Takaoka je bila ljubomorna na djevojke koje su flertovale s njenim momkom.

U jednom od takvih naleta ljubomore i bijesa, ona je izbola Lunu, a potom zapalila cigaretu i pozvala prijateljicu da joj pokaže fotografiju šta je učinila. Luna je hospitaliziran u teškom stanju, a ljekari su mu davali samo 20 posto šansi da preživi, ali je, srećom, uspio da preživi.

Juka je uhapšena 23. maja, a tokom hapšenja, smijala se pred fotoreporterima. Upravo te njene fotografije usijale su društvene mreže, jer su mnogi smatrali da je suviše lijepa da bi bila osumnjičena za ubistvo.

Zbog te činjenice, na Instagramu se pojavilo desetak naloga s njenim fotografijama, a sve to kako bi joj se pružila podrška.  Luna je u obraćanju novinarima naveo kako misli da je njegova djevojka imala pravo da ga izbode, kao i da je taj njen čin poboljšao njegov život.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.