SRBIJA

Jezivi detalji ubistva u Beogradu: Platio glavom zbog djevojke

Osumnjičeni M. M. (52), S. K. (37) i M. I. (26) terete se da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu

Tijelo bacili u Dunav. Kurir.rs

Avaz.ba / Kurir.rs

26.9.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (52), S. K. (37) i M. I. (26), zbog sumnje da su sa više udaraca usmrtili 41-godišnjaka, nakon čega su tijelo bacili u Dunav.

Uhapšeni i ubijeni poznavali su se odranije, a motiv zločina je, najvjerovatnije, svađa zbog djevojke. Kako pišu srbijanski mediji, djevojka je bila u vezi i sa ubicama i sa ubijenim. U posljednje vrijeme je bila s ubijenim. Osumnjičeni su željeli ubijenog poniziti i  zaprijeti mu da raskine s djevojkom.

Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je s njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu. Osumnjičeni M. M. tukao ga je i metalnom šipkom po nogama i rukama.

Kada je oštećeni pao u nesvijest i prestao da daje znakove života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i tijelo bacili u Dunav.

Za tijelom se još traga.

Uhapšeni su odranije poznati policiji i imaju na desetine krivičnih prijava za razna djela. Privedeni M. M. je ranije robijao, navodno, zbog ubistva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.