SRBIJA Događaj koji je šokirao region

Procurio snimak brutalne tuče u Vranju: Otac vozilom udario napadača pa ga sa sinom pretukao drvenim palicama

Cijeli slučaj dobio je i policijski epilog

Avaz.ba / Informer.rs
18.10.2019 14:39

Brutalna tuča u Vranju šokirala je ne samo Srbiju nego i cijeli region, a jedan od aktera otkriva da je riječ o osveti oca i sina. 

- Napali su me nakon verbalnog sukoba s drugim gostom kafića. Obezbjeđenje je skočilo na mene i tukli su me toliko da sam se onesvijestio - ispričao je za „Informer“ Nemanja S. (24), koji je proteklog vikenda u tuči u kafiću u Vranju teško povrijeđen.

On tvrdi da je kafić u kojem se odigrao incident poznat po bahatom osiguranju, koje ne preza od upotrebe prekomjerne sile. On tvrdi da je u kafiću zadobio potres mozga, da mu je polomljen nos, kao i da je nekoliko dana, zbog lošeg stanja, proveo na infuziji.

Nakon ove tuče Nemanja se požalio ocu Draganu, koji je odlučio uzeti zakon u svoje ruke i obračunati se s napadačima. On je sa sinom sjeo u automobil i po Vranju se vozio kako bi našao napadače na svog sina.

Snimak tuče koja je uslijedila šokirao je Srbiju. Ispred pekare u gradu njih su dvojica primijetila dvojicu od četvorice napadača na Nemanju. Tada se Dragan S. svojim automobilom zaletio pravo na Bobana M., koji je u tom trenutku s još nekoliko ljudi stajao ispred pekare. Automobilom ga je zakucao u frižider ispred pekare i oborio ga na zemlju.

Dok je ležao na zemlji, iz automobila su istrčali Dragan i Nemanja i drvenim palicama odmah počeli tući oborenog muškarca po tijelu i glavi.

Cijeli slučaj dobio je i policijski epilog. Nemanja S. sumnjiči se za nanošenje lakših povreda Bobanu M. i Milošu Đ., dok se njegov otac Dragan tereti za nanošenje teških povreda Bobanu.

Krivične prijave podnesene su i protiv Miloša Đ., pretučenog Bobana M., Lazara Đ. i Đorđa Č., također zbog nanošenja teških povreda Nemanji S.

Komentari

NA VRH