KALESIJA

Porodica moli za pomoć: Sanela sa sinčićem nestala bez traga i glasa

Potraga za Sanelom i njenim sinom. Privatna arhiva

Piše: E.Sk / Avaz.ba

1.11.2019

Porodica Hodžić iz zaseoka Spreče kod Kalesije prijavila je 26. oktobra nestanak Sanele i njenog sina Sanela. Sutra će biti sedmica od njihovog posljednjeg susreta, a od Sanele i Sanela nema ni traga ni glasa.

- Mi smo njihov nestanak primijetili u subotu uvečer, odnosno kada smo vidjeli da nema automobila ispred kuće. Pomislili smo da nam je neko otuđio automobil i prijavili smo to policiji. Automobil smo ubrzo pronašli u Tuzli, u naselju Brčanska Malta, ali Sanele i Sanela nije bilo – kažu nam u porodici Hodžić.

Sanela je živjela sa svojim roditeljima i bratom, a sinčić Sanel ima 4,5 godina. U njenoj porodici kažu nam da su samo dobili poruku da je ne traže.

- Ne znamo ni ko je ni odakle je poslana. Kasnije smo dobili informaciju da je navodno u Novoj Gradišci u Hrvatskoj. Nama treba informacija da li su živi i gdje su. Nadamo se najboljem – kažu nam u porodici Hodžić.

Ukoliko ste negdje primijetili Sanelu i Sanela Hodžića i ako znate gdje borave, porodica moli da im bilo kakvu informaciju javite na telefon 035/635-753.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.