KAO U FILMOVIMA

Ucijenio glavu atentatora: Dean nudi 10.000 eura za identitet revolveraša

Napadač je bio odjeven u tamnu odjeću i na glavi je imao crnu motociklističku kacigu

Istražitelji na mjestu pucnjave. Slobodna Dalmacija

Avaz.ba / Slobodna Dalmacija

8.11.2019

Splitska policija i dalje traga za nepoznatim napadačem koji je u srijedu oko 14:30 sati u Rendićevoj ulici u Splitu iz pištolja pucao na 33-godišnjeg Deana M. koji se, zahvaljujući svojim refleksima, izvukao bez povreda. 

Dean M. želi tu potragu za napadačem ubrzati. On je za hrvatske medije izjavio kako nudi novčanu nagradu onome ko ga dovede do napadača. Bilo koja informacija koja će u konačnici otkriti počinioca bit će zlata vrijedna - Dean je ponudio 10.000 eura.

S druge strane, Dean nije želio govoriti ni o kakvim detaljima, s obzirom na to da je, kako nam je rekao, u policiji potpisao izjavu o tajnosti podataka iz istrage.

Policija ovaj napad vodi kao pokušaj ubojstva, a i u četvrtak su nastavili obavljanje očevida i pretragu šireg područja oko mjesta događaja u potrazi za tragovima.

Prema dostupnim neslužbenim informacijama, napadač je bio odjeven u tamnu odjeću i na glavi je imao crnu motociklističku kacigu te je u blizini ulaznih vrata zgrade u kojoj živi Dean M., a prije početka same pucnjave, najmanje sat vremena stajao i čekao da se ovaj pojavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.