AKCIJA TEATAR

Prodao drogu prikrivenom istražitelju: Kristijanu tri godine robije

Majstorović je u junu, zajedno s Anđelkom Miličevićem i Milanom Mitrovićem, pao u akciji kodnog naziva "Teatar"

Privođenje dilera. Arhiv

Piše: A. Ka. / Avaz.ba

12.11.2019

Okružni sud u Doboju osudio je Kristijana Majstorovića (23) iz Doboja na tri godine zatvora jer je švercovao drogu. 

Majstorović je u junu, zajedno s Anđelkom Miličevićem i Milanom Mitrovićem, pao u akciji kodnog naziva "Teatar". Policajci si tada pronašli skoro 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac raznih valuta.

Prema presudi, Majstorović je zajedno sa Miličevićem i Mitrovićem od marta do 18. juna ove godine nabavljao i prodavao drogu. Diler je stupio u kontakt sa prikrivenim istražiteljem, s kojim se sastao 16. marta u motelu na magistralnom putu Doboj - Sarajevo i ponudio mu spid i kokain.

Prvo je prikrivenom istražitelju ponudio 100 grama spida po cijeni od osam maraka po gramu, a kasnije da mu donese pola kilograma, kao i kokain izuzetne čistoće. Kada je istražitelj rekao da je zainteresiran, dogovorili su se da mu za početak proda 100 grama za 800 KM.

Dogovoreno je da drogu preuzme čovjek prikrivenog istražitelja, koji je drugi istražitelj, a nakon čega je Mitrović pozvao dobavljača Miličevića, s kojim ga je spojio Majstorović.

Usljedile su nove dvije primopredaje, nakon čega je Majstorović pao.

Majstoroviću je ukinut pritvor, a u izrečenu kaznu zatvora uračunava mu se vrijeme provedeno u pritvoru od 18. juna do 7. novembra.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.