ZLOČIN

Izbodeni muškarac preklinjao za život: "Nemoj, brate, to da radiš, molim te"

Očevici tvrde da je, sudeći prema konverzaciji koju su kobnog trenutka vodili napadač i povrijeđeni, vrlo vjerovatno riječ o poznanicima

Vidljiva krv na mjestu napada. Blic.rs

Avaz.ba / Blic.rs

13.11.2019

Nemoj, brate, to da radiš, molim te, ovako je, prema riječima očevidaca, govorio muškarac koji je jučer zadobio nekoliko uboda nožem u tijelo u Zemunu, zbog čega se vjeruje da se napadač i povrijeđeni poznaju odranije. Uzrok sukoba najvjerovatnije je lokal. 

Očevici tvrde da je, sudeći prema konverzaciji koju su kobnog trenutka vodili napadač i povrijeđeni, vrlo vjerovatno riječ o poznanicima, jer su neki od prisutnih ljudi čuli povrijeđenog muškarca kako govori:"Nemoj, brate, to da radiš, molim te."

S obzirom na to da se na mjestu napada nalazi općinski poslovni prostor, postoje indicije da je uzrok sukoba najverovatnije lokal.

Vidljivi su bili tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara. Povrijeđeni muškarac zadobio nje ekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu i licu. On se zatim dao u bijeg ka Glavnoj ulici, gdje je, ispred trafike, naletio na policijsku patrolu i pao na zemlju, a zatim prevezen u Urgentni centar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.