SARAJEVO

Žena u komi nakon teške nesreće na putu prema Palama

Teške tjelesne povrede, opasne po život, zadobila je putnica iz Škode V. G. (46) sa Pala, a ljekarska pomoć ukazana joj je u KCUS-u, gdje je na Odjeljenju intenzivne njege C-3 zadržana na daljnjem liječenju

Na vozilima pričinjena velika šteta. Arhiv

Piše: Ad. A. / Avaz.ba

26.11.2019

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila prekjučer u 13.50 sati u mjestu Krečane u Starom Gradu Sarajevo, sarajevska policija saopćila je da je jedna osoba zadobila povrede opasne po život.

Do sudara je došlo između Forda Focusa (K36-T-831), kojim je upravljao A. Z. (61) iz Rudog, i Škode Octavije (E14-J-896), kojim je upravljao vozač A. K. sa Pala.  

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je vozač A. Z., dok je vozač A. K. zadobio lakše tjelesne povrede, a ljekarska pomoć ukazana im je u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, nakon čega su otpušteni na kućno liječenje.  

Teške tjelesne povrede, opasne po život, zadobila je putnica iz Škode V. G. (46) sa Pala, a ljekarska pomoć ukazana joj je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje je na Odjeljenju intenzivne njege C-3 zadržana na daljnjem liječenju.

O svemu je obaviješten tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.