ŠOKANTNO

Potresna ispovijest ratnog vojnog invalida iz Tuzle: Držali su me u podrumu kao roba i tjerali na oralni i analni seks

Slučaj je policiji prijavila njegova nevjenčana supruga, a trojica muškaraca, od kojih su samo saopćeni inicijali izvjesnog N. B. (56), uhapšena su i njima je Tužilaštvo Posavskog kantona odredilo pritvor

Žrtva silovanja. E.Skokić

Piše: E. Skokić / Avaz.ba

16.12.2019

Priča ratnog vojnog invalida iz Tuzle, koji je zamolio da njegov identitet ne otkrivamo zbog brutalnosti krivičnog djela, ledi krv u žilama. Odlučio je da za „Avaz“ javno progovori o monstruoznom iživljavanju trojice muškaraca u podrumu jedne kuće u Odžaku na području Posavskog kantona.  

- Tri dana su me držali kao roba, tjerali na oralni i analni seks. Poslije trodnevnog iživljavanja izbacili su me napolje, krvavog, a prve komšije nisu htjele ili smjele da mi pomognu. Nasreću, naišao je neki čovjek koji me prevezao do Tuzle – počinje svoju ispovijest ratni vojni invalid iz Tuzle.

Slučaj je policiji prijavila njegova nevjenčana supruga, a trojica muškaraca, od kojih su samo saopćeni inicijali izvjesnog N. B. (56), uhapšena su i njima je Tužilaštvo Posavskog kantona odredilo pritvor zbog sumnje da su počinili krivično djelo silovanja.

- Meni je postupajući tužilac rekao da im je produžena mjera pritvora. To su zlikovci, monstrumi, koji su mi nanijeli takvu duševnu bol da ne znam kako ću se oporaviti. Za njih je i najstrožija zatvorska kazna premala, kao i novac koji će mi platiti zbog svega ovog što su mi uradili – kazao je naš sagovornik.

Kompletnu stravičnu ispovijest ratnog vojnog invalida iz Tuzle možete pročitati u sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.