STRAŠNO Vatrogasci pronašli tijela

Jezivi detalji porodične tragedije: Bivšu suprugu usmrtio nožem, zapalio kuću pa se objesio

J. N. (64) i V. N. (54) razveli su se u novembru, ali su nakon razvoda braka, ipak, nastavili da žive u istom domaćinstvu

Avaz.ba / Blic.rs

Policija obavila uviđaj

Foto: Printscreen


Opis: Tragedija u Vršcu

youtube

U mjestu Veliko Središte u okolini Vršca u Srbiji sinoć je došlo do velike porodične tragedije kada je muškarac J. N. (64), kako se sumnja, najprije ubio svoju bivšu ženu V. N. (54), a zatim zapalio kuću i izvršio samoubistvo. 

Prema prvim informacijama, kada su vatrogasci stigli na mjesto požara i počeli da gase vatru, provjerom prostorija pronašli su dva tijela.

Kako pišu srbijanski mediji, muškarac je prvo nožem ubio ženu, zatim zapalio kuću koja je izgorjela, a zatim je počinio samoubistvo vješanjem.

Tragediji je, vjerovatno, kumovao rastanak supružnika. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, J. N. i V. N. razveli su se u novembru, ali su nakon razvoda braka, ipak, nastavili da žive u istom domaćinstvu.

Na licu mjesta uviđaj su obavili zamjenik višeg javnog tužioca u Pančevu i policajci iz Vršca te je utvrđeno da je dio kuće bio zahvaćen požarom.

U okviru predistražnog postupka naređena je obdukcija tijela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti čiji se rezultati očekuju.

Više o:

Srbija Vršac
NA VRH

Podijeli članak na