TUZLA

Reprezentativac BiH Audijem oborio stub ulične rasvjete, tri jarbola i hidrant na benzinskoj pumpi

Darko Todorović nije ozbiljnije povrijeđen

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda. Čitalac

Piše: E. Sk. / Avaz.ba

29.12.2019

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda. Čitalac

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović nije ozbiljnije povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu u 22:45 sati dogodila na južnoj gradskoj saobraćajnici, u blizini benzinske pumpe „Gazprom“.  

No,  M. S., njegov suvozač iz automobila Audi 7, zadržan je na daljnjem liječenju i ljekari intenzivno prate njegovo zdravstveno stanje.

U saobraćajnoj nesreći je, osim Todorovića, učestvovao i A. M. (23) iz Tuzle, vozač Opel Astre, kojem je, zajedno sa suvozačem A. S., ukazana pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda, međutim, saznajemo da su svi povrijeđeni, izuzev M. S., koji je pušteni na kućno liječenje.

Službenici OKP PU Tuzla nastavljaju rad na dokumentiranju slučaja.

- Nakon kontakta s Opel Astrom, vozač automobila Audi 7 oborio je stub ulične rasvjete, dva saobraćajna znaka, tri jarbola i hidrant na benzinskoj pumpi – saznajemo u Policijskoj upravi MUP-a TK.

U Tuzli je sinoć padao snijeg i kolovoz je bio izuzetno klizav. Daljnjom istragom bit će utvrđeno je li bilo oduzimanja prava prvenstva prolaza ili je neko od učesnika u udesu vozio prebrzo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.