NOVA GODINA

Detalji tragedije: Mladić otišao sa zabave, majka i brat ga pronašli mrtvog u garaži

Policija je na licu mjesta gdje vrše uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji

Mjesto nesreće. RAS Srbija

I. K. / Avaz.ba

1.1.2020

Tijelo 18-godišnjeg M. T. pronađeno je danas u garaži oko 16 sati u automobilu parkiranom pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu, piše "Blic". 

Policija je na licu mjesta gdje vrše uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji. 

Roditelji, izbezumljeni od šoka i bola, nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije su također u šoku, a kako su kazali za "Blic" prije tragedije uslijedila je agonija.

- M.T. je sinoć otišao na zabavu, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag - priča jedna od komšinica, čija su se deca družila sa preminulim mladićem.

Prema njenim rečima, kada su roditelji jutros vidjeli da se mladić nije vratio kući, počeli su ga tražiti. U jednom trenutku, majka i brat su ušli u garažu i zatekli stravičani prizor - tijelo mrtvog sina i brata. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su doktori, nažalost, mogli samo konstatirati smrt nesretnog mladića.

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima. 

- Nikada nije pio, niti se drogirao. Volio je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvijek je svima pomogao. On i njegovo društvo su često pravili zabave, organizirali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni pretpostaviti šta se dogodilo, ni shvatiti zašto - zaključuju komšije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.