NOVI DETALJI

Cimer Ninoslava Jovanovića otkrio pravo lice monstruma: Njegove riječi će vas prestraviti

Tvrdi da Malčanski berberin nikad nije mnogo pričao

Ninoslav Jovanović: U zatvoru proveo ukupno 21 godinu. Blic.rs

Avaz.ba

10.1.2020

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, koji je osumnjičen za otmicu i zlostavljanje Monike K. (12) iz Suvog Dola kod Niša, u zatvoru je proveo ukupno 21 godinu, i to zbog silovanja, otmica, krađa, prevara. Kazne je služio u zatvorima u Požarevcu i Nišu.

Punih dvanaest godina dijelio je ćeliju u niškom zatvoru s istim cimerom, a za to vrijeme izvršavao je sve što mu se kaže i nije pravio probleme. Bio je, uglavnom, povučen i malo je pričao.

- Uvijek pognute glave, poslušan i tih, nije pravio probleme, ali je svima bio mnogo čudan - priča bivši zatvorenik, koji je "ležao" u istom dijelu niškog KPZ-a u kojem je Jovanović izdržavao dvanaestogodišnju kaznu zbog silovanja.

Ninoslav Jovanović: Bio povučen. Telegraf.rs

- Imao je neki bolestan pogled, zastrašujući. Nije se uključivao u zatvorske aktivnosti, poput ostalih, odlazio je po obroke, pa nazad u ćeliju - priča on.

Sagovornik kaže da Berberin nikad nije mnogo pričao i nije imao prijatelje među zatvorenicima.

- Njegov cimer se nije žalio na njega, ali ga je maksimalno izbjegavao. Dugo su dijelili prostoriju. Znali smo ko je i šta je radio, valjda se plašio da mu neko ne naudi u zatvoru - kaže bivši osuđenik, prenosi Alo.rs. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.