EKSKLUZIVNO

Šta je Denis Sadiković, osumnjičen za silovanje, kazao inspektorima: Naš odnos je neobičan, vučem je za kosu

Uhapšen zbog sumnje da je tri dana svoju djevojku držao zarobljenu u stanu, gdje ju je, prema navodima iz prijave, navodno tukao i silovao

Sadiković dao izjavu. Arhiva

Piše: B. C. / Avaz.ba

10.1.2020

Kako nezvanično saznajemo, Denis Sadiković, koji je 9. januara uhapšen zbog sumnje da je tri dana svoju djevojku držao zarobljenu u stanu, gdje ju je, prema navodima iz prijave, navodno tukao i silovao, do u detalje je opisao šta se sve dešavalo između njega i njegove djevojke, s kojom je u vezi od aprila prošle godine.

Upravo ova veza bila je razlog za razvod braka koji je zatražila njegova bivša supruga Ajla Sadiković, koja ga je ranila na Ciglanama kada ju je napao. 

Obrazlažući činjenice da djevojka ima lakše povrede, Sadiković je ispričao da su se svađali te da ga je ona gađala telefonom, a on ju je bacio na zid.

Sadiković je uhapšen 9. januara. Facebook

- Kada imamo seksualne odnose, mi to radimo na neuobičajen način. Vučem je za kosu, ali osim toga, nije bilo udaraca i drugih grubosti s moje strane - kazao je Denis.

O tome šta je Sadiković rekao o snimanju videoklipova njihovog seksa, o razlozima svađe te o tome ko je koga zaključao u stanu, čitajte sutra u printanom izdanju “Dnevnog avaza”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.