LUKAVAC

Konačno se oglasio Elvedin Hamzić, kojeg su otele djevojke: Izvukao sam živu glavu

Ne želim biti neki konj i nasilnik, poručio je

Elvedin Hamzić. Facebook

Piše: Sl. M. / E. Ma.

20.1.2020

Lukavčanin Elvedin Hamzić, čija se porodica 16. januara oglasila na Facebooku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, javio se putem Facebooka "Avazu" i konačno otkrio istinu.

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića je u izjavi za „Avaz“ kazala da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući. Nakon toga, "Avazu" se javila majka jedne od djevojaka, rekavši da je Elvedin sinoć otišao i njena kćerka nosi dijete ovog mladića.

Ona je rekla da je on samovoljno bio u njenoj kući te da je otišao nakon što je pokrao novac. Reagirao je Elvedin koji je rekao da je otišao jer nije navikao na "njihov mentalitet".

- Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života. U onakvoj kući ne žive podstanari. Pričaju i hljagaju moju porodicu, a vrlo se dobro zna ko smo mi, Hamzići. A ove tri su vrlo dobro poznate ko su i šta su. Bitno je da sam ja izvukao živu glavu - poručio je, između ostalog, Hamzić.


Objava na Facebooku. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.