DUBRAVE Novi detalji nevjerovatne ljubavne priče

Sapunica dobila nastavak: Ovo je kuća u kojoj je bio "zarobljen" Elvedin Hamzić

Kćerka Miraleme Mujčinović je maloljetna Dž. M. (17) i navodno je trudna već dva mjeseca

Sl. M. / Avaz.ba
20.01.2020 21:56

Kuća u kojoj je bio "zarobljen" Elvedin Hamzić

Foto: Avaz

Lukavčanin Elvedin Hamzić bio je sedam dana "zarobljen" u kući Mirele Mujčinović u Donjim Dubravama, saznaje "Avaz". 

Našoj redakciji danas se javila ženska osoba koja se predstavila kao izvjesna Lejla Mujčinović, tvrdeći da je ona majka "djevojčice koja je ostala trudna s Elvedinom Hamzićem", te da je on samovoljno došao u njenu kuću i tu boravio sve do sinoć kada ih je napustio.  

Priča je, u međuvremenu, od paničnog apela porodice za pomoć u pronalasku nestalog mladića iz Lukavca, poprimila elemente sapunice. Naime, na našu adresu konstantno pristižu nove informacije, a u posljednjoj od njih saznajemo da je žena koja se ranije javila "Avazu" Miralema Mujčinović, a ne Lejla kako se predstavila. 

Naš izvor tvrdi da je upravo Miralema Mujčinović majka dvije djevojke koje su otele Elvedina Hamzića i vlasnica kuće u kojoj je on proveo nekoliko dana. 
  • Kuća u kojoj je boravio Evedin Hamzić
    Kuća u kojoj je boravio Evedin Hamzić Foto: Avaz

Naši čitaoci tvrde i da je Elvedin Hamzić držan u bukvalnom zatočeništvu te da su iz porodice Mujčinović prijetili svima koji su pokušali prići kući. 

Kćerka Miraleme Mujčinović je maloljetna Dž. M. (17) i navodno je trudna već dva mjeseca. Majka tvrdi da je otac djeteta upravo Elvedin Hamzić, dok porodica mladića negira te navode. 

Komentari

NA VRH