SRBIJA Novi detalji tragedije u Staroj Pazovi

Zabranjena ljubav: Ovo je lijepa odgajateljica koju je raznio bombom

Marina je, inače, radila kao odgajateljica u vrtiću u Staroj Pazovi, koji su pohađala Pavlova djeca, pa se pretpostavlja da su se tu i upoznali

Avaz. ba / Kurir

Odgajateljica se vratila u rodni grad

Foto: Facebook


Pavle R. (31) iz Stare Pazove u Srbiji najvjerovatnije je zbog neraščišćenih ljubavnih računa s Marinom P. (28) iz Nove Pazove aktivirao ručnu bombu i oboje ih odveo u smrt u svom Opelu na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice.

Šta se tačno dešavalo u vozilu prije same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i odgajateljica odnijeti u grob. 

Marina je, inače, radila kao odgajateljica u vrtiću u Staroj Pazovi, koji su pohađala Pavlova djeca, pa se pretpostavlja da su se tu i upoznali. Prema riječima njenih poznanika, ona je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mjesto. 

Nezvanično, u Novoj Pazovi se najprije zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri mjeseca. Prije dvadesetak dana ona je ponovo promijenila radno mjesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće, gdje je radila do kobnog jutra. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala s Pavlom, koji je djecu često dovodio u vrtić.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg partnera ostavila zbog Pavla, ali on nije htio da se razvede od žene zbog nje. Zbog toga je čvrsto riješila da prekine svaki kontakt sa žandarmom i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu.  

Pavle je oko godinu bio pripadnik novosadskog odreda Žandarmerije, ranije je bio zaposlen u Policijskoj stanici Stara Pazova.

NA VRH

Podijeli članak na