SRBIJA Šokantan iskaz u policiji

Muž joj zario nož u srce, a sad ga brani: Ja sam kriva, izazvala sam ga

Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbjesnio, a bio je pijan, kaže Dragana S.

Avaz.ba / Kurir.rs
11.02.2020 20:28

Napadnuta Dragana S.

Foto: Facebook

Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se i razbjesnila sam ga. Da sam šutjela, on to nikada ne bi uradio. 

Ovo je, kako pišu srbijanski mediji, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova, koju je u noći s nedjelje na ponedjeljak pokušao ubiti njen suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih kćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživjela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce koji su je jučer saslušali u Općoj bolnici u Kladovu, gdje se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, ona je izjavila da ''smatra da on nije kriv nizašta“.

- Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbjesnio, a bio je pijan – kazala je Dragana S.

  • Napadnuta Dragana S.
    Napadnuta Dragana S. Foto: Facebook

- Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: „Šta je, hoćeš da me ubodeš?“ Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada - završila je svoje svjedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Zoran S. je u ponedjeljak rano, sav krvav, uletio u policijsku stanicu i rekao policajcima da ga uhapse jer je izbo svoju ženu. Patrola je odmah otišla u njegovu kuću i tamo zatekla ranjenu Draganu.

Komentari

NA VRH