SRBIJA Završeno psihijatrijsko vještačenje

Malčanski berberin vraćen u pritvor: Dane u zatvoru provodi mirno

Ninoslav Jovanović u ćeliji se nalazi sa još dva osuđenika

Avaz.ba / Blic.rs

Malčanski berberin

Foto: Blic.rs


Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, vraćen je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Nišu nakon okončanog jednomjesečnog psihijatrijskog vještačenja u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu.  

Kako pišu srbijanski mediji, dane u zatvoru provodi mirno, a u ćeliji je sa još dvojicom osuđenika.

Psihološko veštačenje Jovanovića, osumnjičenog za otmicu 12-godišnje M. K., završeno je prošle nedjelje i on je iz Specijalne zatvorske bolnice vraćen u pritvor KPZ u Nišu. Nalaz vještaka će biti dostavljen sudu i tužilaštvu, a poslije psihološke procjene istraga će se opredijeliti o eventualnom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lječenju u specijalnoj ustanovi.

  • Ninoslav Jovanović

    Ninoslav Jovanović

    Foto: Blic.rs


Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u Malči, nedjelju dana nakon što je djevojčica koju je kidnapovao nađena u vikendici u Pasjači i 17 dana nakon što ju je oteo na putu do škole u mjestu Suvi Dol kod Niša.

Dvanaestogodišnju devojčicu oteo je na putu do škole 20. decembra prošle godine. Kako je kasnije utvrđeno, monstrum je djevojčicu presreo na putu, lažno joj se predstavio kao majstor koji treba da ode do škole, prevario je da uđe s njim u automobil, a onda je oteo.

NA VRH

Podijeli članak na